Fakbix Paardenvoer

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, zuivere grondstoffen bevordert de darmwerking en de spijsvertering. Dit heeft tot gevolg dat de voeders optimaal opgenomen kunnen worden door uw paard. Daarom gebruikt Fakkert Diervoeders uitsluitend eersteklas grondstoffen.Hindernis Fakkert

 

Fakbix paardenvoeders voldoen aan de hoogste eisen. Het is dan ook geen toeval dat nationale topruiters en topfokkers Fakbix voeders gebruiken. De paarden hebben een uitmuntende conditie, een betere weerstand, zijn losser in de spieren en voelen zich uitstekend!

Meer energie zonder verzuring. Met de perfect uitgebalanceerde Fakbix paardenvoeders.

 

Fakbix Prestatie
Deze granenbrok is zeer geschikt voor paarden die veel moeten presteren op hoog niveau. Fakbix Prestatie is zeer goed inzetbaar om paarden snel in conditie te brengen.
 • Fakbix Salland Sport
  Luxe prestatiebrok, die zeer goed verteerbaar is. Salland Sport bestaat voornamelijk uit gerst, mais en tarwe. Tevens hebben we gist toegevoegd. Zeer geschikt voor paarden die hard moeten werken.
 • Fakbix Ideaal
  Ideale brok voor paarden en pony's die normaal werk verzetten, bij deze brok blijven de paarden goed in conditie.
 • Fakbix Merriebrok
  Onze Merriebrok is een volledig afgestemd voer voor drachtige merries. Deze brok kan gevoerd worden vanaf de 9e maand van de dracht en tijdens de zoogperiode. De brok bevat bouwstoffen zoals calcium, fosfor, vitaminen en aminozuren die een bijdrage leveren aan de opbouw  en de groei van het veulen.

 

Fakbix Veulenbrok   
Veulenbrok kan worden gevoerd in de leeftijd vanaf 10 dagen tot 18 maanden. De veulenbrok sluit aan op de behoefte van het veulen tijdens en na de zoogperiode. De veulenbrok is zeer smakelijk en licht verteerbaar.

 

 

Fakmuesli Balans
Dit is De smaakmaker in ons assortiment. Daarnaast is Fakmuesli Balans een zeer voedzaam en licht verteerbaar product, dat voornamelijk bestaat uit ontsloten granen (o.a. haver). Tevens is plantaardige olie toegevoegd. Fakmuesli Balans is een volledig voeder en kan een standaard brok geheel vervangen. Door de goede smaak en structuur wordt Fakmuesli Balans zeer goed opgenomen.

 

Verder kunnen wij u onder andere de volgende producten aanbieden:

 • Lucerne
 • Gepunte/ geplette haver
 • Geplette Mais
 • Paardenzemelen
 • Lijnzaad

 

Naast het bovenstaande assortiment kunnen wij u ook van dienst zijn met de producten van:

Havens

Pavo

Cavalor

Hartogh

Gedizo

D'Hooghe

 

Als u vragen heeft over voeding en/of voedingssupplementen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.