Fakmuesli Topbalans
Dit is De smaakmaker in ons assortiment. Daarnaast is Fakmuesli Balans een zeer voedzaam en licht verteerbaar product, dat voornamelijk bestaat uit ontsloten granen (o.a. haver). Tevens is plantaardige olie toegevoegd. Fakmuesli Balans is een volledig voeder en kan een standaard brok geheel vervangen. Door de goede smaak en structuur wordt Fakmuesli Balans zeer goed opgenomen.

 

Fakmuesli havervrij

Muesli zonder haver die als compleet voer ingezet kan worden. De paarden zullen meer rust bewaren en daarbij goed in conditie blijven. Zeer smakelijke samenstelling met o.a. gerstvlokken, lijnzaadvezels, luzerne en maisvlokken. 

 

Red Fibre

Met de kracht van rode biet!

Red Fibre is de nieuwste mengeling in zijn soort. Dankzij het hoge vezelgehalte van maar liefst meer dan 25% en het zeer lage suikersuikergehalte (melasse- en graanvrij) zijn maag- en darmproblemen verleden tijd. Het is wetenschappelijk bewezen dat het drinken van rode bietensap verschillende goede effecten heeft op het lichaam van de mens. Ook paarden halen hier enorm voordeel uit op het gebied van gezondheid. Deze mengeling zorgt ervoor dat ook uw paard kan profiteren van deze goede eigenschappen.

Om enkele voorbeelden te geven; Bevorderend voor het aanmaken van rode bloedcellen, ontgiftende werking, verbetert de vruchtbaarheid, antioxidanten die ontstekingsremmend werken.

Hieronder zetten we even de goede eigenschappen op een rij van de lage suikers in combinatie met de hoge vezels; het tegengaan van maagzweren, oplossen verteringsproblemen, oplossen darmproblemen, ziekte van cushing tegengaan, schommelingen suikerspiegel opvangen, spierverzuring tegengaan.

 

 

 

Verder kunnen wij u onder andere de volgende producten aanbieden.

Lucerne

Gepunte/ geplette haver

Geplette Mais

Paardenzemelen

Lijnzaad

 

Naast het bovenstaande assortiment kunnen wij u ook van dienst zijn met de producten van:

Havens

Pavo

Cavalor

Hartogh

Gedizo

D'Hooghe